Kauneussalonki Topcoat:n palvelut:

Parturi-kampaamo + meikkipalvelu

Tarjoamme parturi-kampaamo palvelut sekä naisille että miehille ikään katsomatta. Meillä hoituu hiusten leikkaukset, värjäyksetk, kampaukset ja meikkipalvelut.

Rakennekynnet

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. Rakennekynsistä voidaan tehdä sellaiset kuin sinä haluat; ranskalaiset, luonnolliset tai koristellut.

Gelish – geelilakka (myös varpaankynsiin)

Gelish on kestävä geelilakka, joka laitetaan kynsilakan tapaan, mutta kovetetaan kuin geeli uv-valossa. Gelish-lakkaus suojaa omaa kynttä ja säilyy kauniina, kiiltävänä ja lohkeilemattomana 2-3 viikkoa. Teemme uusien geelilakkauksien yhteydessä vanhojen poiston ilmaiseksi.

Käsihoito

Manikyyrin avulla kynnet pysyvät siistinä ja huolitellun näköisinä. Manikyyrissä kynnet muotoillaan, kynsinauhat hoidetaan, kädet hierotaan ja lopuksi lakkaus.

Ripsienpidennys
klassiset ja volyymit

Ripsienpidennyksillä saat pidemmät  ja tuuheammat ripset, jotka näyttävät  ja tuntuvat luonnollisilta. Et tarvitse ripsiväriä ollenkaan. Ripsikuidut liimataan yksitellen kiinni omiin yläripsiin allergiatestatulla erikoiskestoliimalla. Varaa pidennykseen aikaa noin 2  tuntia ja huoltoon 1-2 tuntia. Huolto suositellaan tehtäväksi 3-5 viikon välein.

 Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu
Merkit Intense ja RefectoCil

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy myös kulmien muotoilu. Siistit kulmat kehystävät katsetta ja tekevät ilmeestä huolitellun.  Kestoväri säilyy hyvänä 3-4 viikkoa, minkä jälkeen hoito voidaan uusia.

Karvojen poisto vahalla (KASVOT)

Lämminvahaus on nopea karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan juurinen. Se on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä monella kehon alueella. . Vahaus poistaa karvat noin 4 viikoksi, jonka jälkeen ne kasvavat takaisin yleensä heikompina ja harvempina. Karvojen tulisi olla vähintään noin 0,5 cm pitkiä, jotta ne irtoavat kunnolla.

Lahjakortti

Hemmotteleva lahjakortti on helppo antaa ja ihana saada! Voit ostaa lahjakorttina jonkin tietyn palvelun läheisellesi tai vaikkapa antaa avoimen lahjakortin jollekin summalle, jolloin lahjakortin saaja voi itse valita haluamansa palvelun. Lahjakortti on ihana tapa muistaa lähimmäistäsi, ystävääsi tai työtoveriasi.